In uitvoering

Met een fris en enrom gemotiveerde enthousiat team van mensen pakken we alles met beide handen aan!

La Place door geheel Nedeland

Op verschillende locaties in Nederland zullen AC restaurant omgebouwd worden tot La Place.

Op die Verse locaties in geheel Nederland gaan wij de terrassen aanleggen op tegeldragers.

RIVIERSTAETE, AMSTERDAM

Het gebouw Rivierstaete aan de Amstel in Amsterdam ondergaat momenteel een grote transformatie. Naar ontwerp van MVSA Architects krijgt het een geheel nieuwe schil en indeling. De karakteristieke opbouw van volumes blijft behouden.

Het markante bouwwerk is oorspronkelijk ontworpen door de befaamde architect Hugh Maaskant en was bij de oplevering in 1973 het grootste kantoorgebouw van Europa (28.000 m²).

APPEL TE ‘S‑HERTOGENBOSCH

Familiebedrijf Appèl B.V. uit ’s-Hertogenbosch gaat een nieuw belevingscentrum bouwen aan de A2, naast de Rosmalense Plas. Medewerkers en opdrachtgevers van de bedrijfscateraar en dochteronderneming Markies Catering, marktleider in de onderwijscatering, kunnen hier kennismaken met de laatste trends op gebied van food en hospitality. Openheid, duurzaamheid en gastvrijheid typeren het nieuwe onderkomen.

De Twee Snoeken heeft een gebouw ontworpen waarbij naast de mens, duurzaamheid centraal staat. Zo wordt er geen gasaansluiting aangelegd, heeft het gebouw 400 zonnepanelen voor eigen energieopwekking en wordt gebruik gemaakt van duurzame houtmaterialen en daglicht- en aanwezigheidsgestuurde LED verlichting. Bij de indeling van het gebouw is rekening gehouden met een hoge mate van flexibiliteit en toekomstbestendigheid.

Appèl is de eerste partij die zich vestigt op het bedrijventerrein Rosmalense Plas aan de Mammoet 2 in ‘s-Hertogenbosch. Naar verwachting zullen in de eerste helft van 2018 de deuren van deze nieuwe locatie worden geopend.

Hockey club ‘s-Hertogenbosch
We beginnen met de sloopwerkzaamheden van de oude kantine Hockey club te ‘s-Hertogenbosch.
Vervolgens starten we met het realiseren van een verhoogd terras van een ruime 400 m2.
Vanuit het terras zal een mooi ruim overzicht zijn op de velden en boven op het terras komt het “Beste sportrestaurant van Nederland”.

Zocherstaart 23-25 te Amsterdam

Een prachtig project aan de Zocherstraat in Amsterdam. In 1919 is aan de Zocherstraat te Amsterdam de vijfde Hogerebureauschool geopend op een prachtige karakteristieke plaats in Amsterdam. De voormalige vijfde Hogerebureuschool, aan de Zocherstaat 23-25 in Amsterdam,

zal worden verbouwd. Dit mooie complex gaat een nieuwe bestemming krijgen. Het gebouw wordt omgetoverd tot een prachtig complex bestaande uit 20, over het vondelpark uitkijkende woningen en appartementen.

Weesperzijde te Amsterdam

Het voormalige hoofdkantoor van de brandweer, aan de Weesperzijde 99/99a in Amsterdam, zal worden verbouwd. Het complex is eind 19e eeuw gebouwd als verbandmiddelfabriek, maar is naar verloop van tijd getransformeerd tot kantoor. Door de verhuizing van de brandweer is er nu de mogelijkheid om dit mooie complex een nieuwe bestemming te geven.

Het gebouw wordt omgetoverd tot een prachtig complex bestaande uit 22, over het algemeen grote grondgebonden woningen en appartementen, op de begane grond een bedrijfsruimte van circa
350 m2 en er worden ook 26 overdekte parkeerplaatsen gerealiseerd. Deze parkeerplaatsen zullen gebouwd worden binnen de contour van de huidige bebouwing op het achtertuinterrein, dus niet in het zicht vanuit de omliggende woningen.

Voormalig UWV kantoor te Arnhem

Het voormalig verouderde UWV kantoor in het hard van Arnhem word getransformeerd tot een appartementen complex met 96 appartementen.

De Heus ‘s-Hertogenbosch

Den Bosch gaat een Tuin der Lusten krijgen! Een echte… een tuin waar groenten worden verbouwd maar waar ook plaats is voor theatervoorstellingen én om samen wat te eten en te drinken. De plek voor de nieuwe Tuin der Lusten ligt op het terrein van veevoederfabriek De Heus net buiten het centrum van de stad. Dat bedrijf zal eind volgend jaar van die plaats vertrekken.